Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

May 25, 2023

Snart Elitloppshelg och vi ringer ett gäng som är laddade till tårna. Kim Eriksson kör sitt första Elitlopp och har en bra känsla för Best Ofdream Trio. Richard Westerink har vunnit Elitloppet tre gånger och känner sig optimistisk med den regerande mästaren Etonnant. Lacke har upplevt fler Elitlopp än de...


May 22, 2023

Här är ett klipp från intervjun med Alessandro Gocciadoro i avsnitt 174.

 

Han var redan inbjuden till Elitloppet med Vivid Wise As och nu får han även chansen med Lotteriasegraren Vernissage Grif. Vi slår en signal till Rom för att ta ett snack med den italienske stjärntränaren.
 

Programledare:...


May 18, 2023

Det blir en kort men kärnfull podd där vi ringer till Rom för att prata med Alessandro Gocciadoro som precis blivit inbjuden till Elitloppet för andra gången i år. Vi går även igenom inbjudningar till Speedrace och Elitkampen och så ger Lacke oss sköna luringar till V75 på Gävletravet.

 

01.25 Poddens...


May 15, 2023

Här är ett klipp från intervjun med Max Siegelman i avsnitt 173.

 

Plötsligt kan man läsa om Elitloppet i både svensk och internationell modemedia och i sociala medier visar världsstjärnor upp sig i Elitloppskläder. Vi pratar med mannen som gjort det möjligt.
 

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders...


May 15, 2023

Här är ett klipp från intervjun med Malin Karlsson i avsnitt 173.

 

Vi öppnar mejlkorgen och tar hjälp av Solvalla evenemangschef för att svara på frågor om Elitloppet.
 

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus...