Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Jun 29, 2023

 

Nu tar Solvalla Podcast sommaruppehåll och är tillbaka 10 augusti. Vi avslutar med att gå igenom tävlingarna 5 juli med Margaretas Tidiga Unghästsrie och STL-Sommartrav. Men först ringer vi en glad hästägare som smitit från jobbet.  

Innehåll: 

01.09 Kallblod på Solvalla 

06.11 Jörgen Forsberg...


Jun 26, 2023

Här är ett klipp med Greg Sugars från avsnitt 179.

 

Han har kommit hem till vintern i Australien och är redan igång och tävlar. Vi slår en signal till Greg Sugars och kollar hur tiden i Sverige har varit.

 

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus...


Jun 22, 2023

Han har kommit hem till vintern i Australien och är redan igång och tävlar. Vi slår en signal till Greg Sugars och kollar hur tiden i Sverige har varit. Därefter ringer vi Rikard N Skoglund som vann Prix Readly Express på ett övertygande vis med Staro Mack Crowe i går. Lacke har som vanligt spännande luringar...


Jun 15, 2023

Vilken fin tävlingsdag den 21 juni kommer bli på Solvalla. STL-Sommartrav med superloppen Prix Readly Express och Prix Diana Zet. Här är guiden till vad du behöver veta. Dessutom får vi Boden-luringar av Lacke.

 

Innehåll:

00.00 Travsporten har råd

04.34 Vad är STL-Sommartrav?

08.21 Prix Readly Express


Jun 12, 2023

Här är ett klipp med Carl Johan Jepson från avsnitt 177.

 

Löpkörning på olika banor, i olika positioner och över olika distanser, samt statistiken som tidigare stack ut för Jepson.

 

Programledare: Anders Malmrot och Markus...