Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Jun 9, 2020

Dur och moll. Förra veckans berg-och-dalbana liknar inget annat. Och precis innan vi skulle spela in det här avsnittet fick vi en så rolig nyhet att det är omöjligt att inte dra på smilbanden.

Wow! Stig H Johansson gör comeback som kusk på söndag. Vi ringer naturligtvis upp Stig och frågar vad som fick honom att plötsligt köra lopp igen. Det är svårt att få en bättre start på avsnittet.

Förra veckan var däremot riktigt tung. Vi hade precis hunnit publicera en podd med Daniel Redén när bomben slog ned – Propulsion uppges ha blivit nervsnittad i USA under april 2015. Innan han såldes till Stall Zet och exporterades till Sverige.

I det här avsnittet går vi inte in på utredningen och skuldfrågan utan stannar kvar i vad hela den olyckliga och tragiska historien har väckt för känslor, frågor och funderingar.

Vi måste också kunna se framåt och tar då sikte på vad som snart sker på hemmaplan - Prix Readly Express på Solvalla onsdag 17 juni. Det finns ett rekord som ska slås och om det lyckas så väntar en fin belöning.

Anders gjorde premiär som spelläggare i Solvalla Andelar i lördags. Är det något han tänker fortsätta med och hur tänker han runt sina system?

Medverkande: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron.