Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Dec 1, 2021

En timme före Solvalla Podcast spelades in släpptes nyheten att Elitloppet blir världens vinstrikaste sulkylopp 2022 med fem miljoner kronor till vinnaren – och att Elitkampen lockar med en rund miljon!

Anders Malmrot bubblar och Jörgen Forsberg utlovar fler spännande nyheter kring Elitloppshelgen.

I en återblick på världens högst doterade lopp dyker den amerikanske presidenten Woodrow Wilson upp, att italienarna hade som enda målsättning att kliva förbi Prix d'Amérique och att det en gång i tiden var ett tvååringslopp för passgångare som hade världens största prischeck inom hästkapplöpningarna.

En återblick på helgen som gav gåshud och tårfyllda ögon då det blev perfekta avslut för såväl Hans-Owe Sundberg som Mellby Free – travsport kan vara otroligt vacker!

Lacke stämplar in och förklarar hur han missade sjuan i lördags trots att han satte fyra spikar! Och så har han två klara vinnare till kvällens V86-omgång...

Gäster: Lacke
Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Ola Lernå