Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Jan 30, 2022

Här är ett klipp från intervjun med Mats Norberg i avsnitt 111.

Det pågår en strid mellan Skatteverket och trav- och galoppsporten om moms. Mats Norberg, styrelseledamot i Svensk travsport, förklarar momsfrågan, Skatteverkets invändningar och travsportens delseger i Högsta förvaltningsdomstolen.

Programledare:...


Jan 29, 2022

Här är ett klipp från intervjun med Kristin Riise Ödegård i avsnitt 111.

Vi når henne precis efter att hon varit hos Sebastien Guarato för att få den senaste informationen om Face Time Bourbon. Vi får höra om hans skada och framtid och pratar även en del om Prix d'Amerique.

Observera att intervjun spelades in...


Jan 26, 2022

Det blir en trevande start på podden då vi inte får tag på vår första gäst Kristin Riise Ödegård, men det visar sig att hon är hos Sebastien Guarato för att få den absolut senaste informationen om Face Time Bourbon. När hon ringer tillbaka så får vi veta allt vi behöver om hans skada och framtid. Vi...


Jan 24, 2022

Här är ett klipp från intervjun med Marcus Schön i avsnitt 110. Vi lär känna Marcus som är nybliven proffstränare på Solvalla.

Programledare: Jörgen Forsberg och Markus Myron


Jan 24, 2022

Här är ett klipp från intervjun med Lisa Skogh i avsnitt 110. Vi lär känna Lisa som är nybliven proffstränare på Solvalla.

Programledare: Jörgen Forsberg och Markus Myron