Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Jun 30, 2022

Solvalla Podcast är tillbaka med nya fräscha avsnitt på torsdag eftermiddag den 11 augusti och fram till dess gör vi återblickar på några gäster som vi har haft under säsongen.

Den här veckan står Lisa Skogh och Hans-Owe Sundberg i fokus. Vi börjar med Lisa som vi pratade med i avsnitt 110 den 19...


Jun 27, 2022

Här är ett klipp från intervjun med Daniel Redén i avsnitt 131.

Det blev ett långt samtal om träningsfilosofier, avel, stjärnhästar och harmoni i stallet. Observera att programmet är inspelat innan Daniels hästar gjorde rent hus på tävlingarna den 22 juni.

Nu tar Solvalla Podcast en paus, men är tillbaka...


Jun 22, 2022

Det är säsongsavslutning av Solvalla Podcast och då gästas vi av Daniel Redén som blir kvällens tvåbente huvudperson. Det blev ett långt samtal om träningsfilosofier, avel, stjärnhästar och harmoni i stallet. Lacke är naturligtvis också med och levererar luringar.

Nu tar Solvalla Podcast en paus, men är...


Jun 20, 2022

Här är ett klipp från intervjun med Solvallas nya proffstränare Jörgen Westholm i avsnitt 130.

Det blir snack om karriären i Holland, exteriörbedömning, innovationer, satsningen på Frankrike, vikten av att låta hästar vara hästar och mycket mer.

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron


Jun 15, 2022

Vi gästas av Jörgen Westholm som precis flyttat sin licens till Solvalla. Det blir snack om karriären i Holland, exteriörbedömning, innovationer, satsningen på Frankrike, vikten av att låta hästar vara hästar och mycket mer.


03.03 Lärlingskarriären i Holland

07.08 Hästen måste ha en bra exteriör

11.42...