Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Aug 31, 2023

Martin, den näst äldsta brodern Djuse, har en trivsam tillvaro hos Daniel Redén. Vi lär känna Martins bakgrund och går igenom stallets fem finalister i Derbystoet och Svenskt Travderby.

 

Poddens egen Jörgen Forsberg har varit nervös i över en vecka nu. Anledningen är att hans delägda Esposito går ut i...


Aug 28, 2023

Här är ett klipp med Magnus A Djuse från avsnitt 183.

 

Magnus A Djuse tog fem segrar under The Owner's Day på Solvalla. Vi tar ett samtal om femlingen, hur det är att köra åt Timo Nurmos, Derbykval, roligaste förlusten, kallblod och mycket mer. Observera att programmet spelades in innan V75 på Bergsåker 26...


Aug 24, 2023

Magnus A Djuse kommer alltid minnas The Owner's Day på Solvalla där han satte dit fem segrare och två andraplatser. Vi slår en signal för att prata med Sveriges hetaste kusk just nu.

Lacke berättar om vem han tycker är världens bästa kusk genom tiderna och ger oss en vinnare per avdelning till...


Aug 21, 2023

Här är ett klipp med Örjan Kihlström från avsnitt 182.

 

Dagen efter segern med Francesco Zet i Margareta-Wallenius Klebergs pokal ringer vi Örjan Kihlström för att höra om storloppssegern. Vi pratar även om avtackningen av Who's Who och får veta vad som är lika ansträngande som att köra tolv lopp samma...


Aug 17, 2023

Jubileumsdagen blev en dag att minnas, inte minst för Örjan Kihlström som vann Margareta Wallenius-Klebergs pokal med Daniel Redéns Francesco Zet. Vi ringer upp segerkusken och pratar Francesco Zet, Who's Who och sommarens storsegrar.

 

Lacke hade en toppenkväll på Solvalla, men resan hem gick inte lika bra. Vi...