Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Sep 24, 2019

Anders är tyvärr ledig idag så håll tillgodo med enbart två programledare. Markus kom precis från ett möte som gjort honom en aning upprörd. Det blir därför en hyfsat lång monolog om hur något enkelt kan vara så svårt.

Sen blir det Kriteriehelg för hela slanten. Vi letar efter utropstecken i Oaks,...


Sep 16, 2019

Förra veckan spekulerade vi om varför Lutfi Kolgjini planerar att sluta som uppfödare och travtränare. Den här veckan behöver vi inte spekulera för vi har med honom på telefon i ett långt och omfattande samtal.

Vi pratar naturligtvis även en del om Kriterieuttagningarna som står för dörren.

Anders har för...


Sep 9, 2019

Ja, vad ska man säga? Att hålla sig för skratt är onekligen inte vår paradgren. Efter en kaosartad inledning där vi med all önskvärd tydlighet vill understryka att vi inte skrattar åt Lutfi Kolgjini, så fick vi ändå ihop ett program.

Varför väljer en av Sveriges största och mest...


Sep 2, 2019

Solvallahästarna gjorde succé i Derbystoet och Svenskt Travderby i söndags. Det blir såklart en del välförtjänta hyllningar, men också en diskussion om hur årets derbyfält står sig i jämförelse med några andra i närtid.

En speciell kusk får en sällan skådat hyllning, men inte för en prestation under...