Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Sep 30, 2021

Örjan Kihlström segrade i Svenskt Trav-Kriterium med Daniel Redéns Francesco Zet. Örjan berättar om den klassiska segern och får även fullt med frågor via Facebook och YouTube. Här får du en chans att lära känna nya sidor av "Gubben i lådan".

I dag avvecklar Regeringen restriktionerna enligt steg 4 och...


Sep 27, 2021

Här har vi klippt ut intervjun med Timo Nurmos från avsnitt 96. Observera att intervjun är gjord innan Kriteriehelgen 25-26 september.

Nurmos har fem inkvalade hästar till Kriteriehelgen. Fyra till Oaks och en till Kriteriet. Han går igenom alla fem och berättar även om Derbysegraren Calgary Games som går ut i...


Sep 27, 2021

Här har vi klippt ut intervjun med Björn Röcklinger från avsnitt 96. Observera att intervjun är gjord innan Kriteriehelgen 25-26 september.

Röcklinger selar ut Kashmir River i Oaks, och han har en härlig känsla inför loppet. Han berättar också om fördelen med att ha en "lagom" stor rörelse.

Gäst: Björn...


Sep 22, 2021

Kriteriehelgen står för dörren och vi ringer upp två heta tränare – Timo Nurmos och Björn Röcklinger.

Nurmos har fem inkvalade hästar. Fyra till Oaks och en till Kriteriet. Han går igenom alla fem och berättar även om Derbysegraren Calgary Games som går ut i ett Europaderby-försök.

Röcklinger...


Sep 20, 2021

Här har vi klippt ut intervjun med Fredrik Wallin från avsnitt 95.

Gävletränaren Fredrik Wallin är aktuell efter att ha kvalat in fina Identity till Svenskt Trav-Oaks. Fredrik berättar även om sin verksamhet, sina hästar, auktionsköp och Frankrike.

Vi pratar speciellt om stjärnstona Activated, Inga In Heaven...