Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

May 26, 2021

Solvalla Podcast förgylls denna vecka med gäster via Alexander Graham Bells fantastiska uppfinning.
Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Ola Lernå snackar Elitlopp, bland annat med Björn Goop, Erik Adielsson, Johan Untersteiner och Örjan Kihlström.

Vilket är egentligen det bästa Elitloppet som körts? Våra...


May 24, 2021

Här har vi klippt ut intervjun med Daniel Redén.

Daniel Redén har två hästar klara för Elitloppet, Don Fanucci Zet och Heavy Sound. Daniels Elitloppshistoria som tränare är lång och i Solvalla Podcast berättar han om sina tidiga besök på E-läktaren, sin första Elitloppshäst som skötare, Lucky Po,...


May 19, 2021

Daniel Redén är gästen i Solvalla podcast med Jörgen Forsberg och Anders Malmrot som ankare. Dessutom med Ola Lernå som gästprogramledare.

Daniel Redén har redan två hästar klara för Elitloppet. Don Fanucci Zet och Heavy Sound kan dessutom få sällskap av Diana Zet som jagar rosa biljett i Prins Daniels Lopp...


May 17, 2021

Här har vi klippt ut intervjun med Svante Båth efter att Very Kronos fått sin rosa biljett.

Han berättar om Very Kronos, varför hästen är en ”vovve”, hur nära det var kastration samt skötarens betydelse i hästens vardag.

Gäst: Svante Båth

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Ola Lernå


May 12, 2021

En rosa biljett kan betyda allt. I går fick Svante Båths Very Kronos en invitation till Elitloppet och att Båth skulle gästa Solvalla Podcast var ingen svår nöt att knäcka.

Han berättar om Very Kronos, varför hästen är en ”vovve”, hur nära det var kastration samt skötarens betydelse i hästens...