Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Jun 21, 2021

Här har vi klippt ut intervjun med Ulf Ohlsson från avsnitt 89.

Solvalla Podcast gästas av Sveriges segerrikaste kusk, Ulf Ohlsson. Han är allsvensk champion sedan 2016 och samlar banchampionat på pärlband.
Ohlsson berättar om sin vardag, om hur man orkar köra lopp 75 dagar i följd och varför han däremot inte...


Jun 16, 2021

Solvalla Podcast gästas av Sveriges segerrikaste kusk, Ulf Ohlsson. Han är allsvensk champion sedan 2016 och samlar banchampionat på pärlband.
Ohlsson berättar om sin vardag, om hur man orkar köra lopp 75 dagar i följd och varför han däremot inte har något sug att köra i Frankrike.

Jögen Forsberg, Anders...


Jun 14, 2021

Här har vi klippt ut intervjun med Rolf Andersson från avsnitt 88.

Solvalla Podcast bygger upp inför Prix Readly Express nästa onsdag. Readly Express-ägaren Rolf Andersson gästar och berättar om hur man ersätter en av världens bästa tävlingshästar med ett avelsintresse som går utanpå det mesta. Rolf har...


Jun 9, 2021

Solvalla Podcast bygger upp inför Prix Readly Express nästa onsdag. Readly Express-ägaren Rolf Andersson gästar och berättar om hur man ersätter en av världens bästa tävlingshästar med ett avelsintresse som går utanpå det mesta. Rolf har loggat in och kollat in 500 av Readly Express avkommor!

Jörgen...


Jun 7, 2021

Här har vi klippt ut intervjun med Hans-Owe Sundberg.

Hans-Owe Sundberg är den senaste medlemmen i tusenklubben för tränare efter att ha tagit en trippel på Sundbyholmstravet den 1 juni. Vi pratar med Hans-Owe om hans otroliga bedrift och han slår fast att det är större att ta 1.000 tränarsegrar än...