Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Aug 29, 2022

Daniel Wäjersten gästar Solvalla Podcast efter framgångarna i Derbyuttagningarna. Han berättar om Jurista som precis segrat på Solvalla, träningsverksamheten, derbyhästarna Great Skills, Declan och L.A.Boko samt sina starthästar på V75® på Bergsåker.

Observera att programmet spelades in torsdag 25 augusti...


Aug 29, 2022

Magnus A Djuse gästar Solvalla Podcast efter framgångarna i Derbyuttagningarna. Han berättar om Magic Tonights lillebror som har visat framfötterna, förbannelsen hos Nurmos som nu verkar vara bruten, hästarna som han kvalade in till Derbyfinalerna och sina tankar om Brother Bills start i Sundsvall Open Trot...


Aug 25, 2022

Vi pratar med två av Sveriges mest framgångsrika unga aktiva som i tisdags kvalade in tre hästar var till Derbyfinalerna.

01.51 Magic Tonights lillebror har visat framfötterna

03.48 Är förbannelsen hos Nurmos bruten?

05.58 Magnus inkvalade hästar till Derbykvalen

12.47 Magnus om Brother Bills start i Sundsvall...


Aug 22, 2022

Här är ett klipp från intervjun med Björn Goop i avsnitt 139. Björn berättar om segern i Jubileumspokalen med San Moteur, hästens bakgrund och framtidsplaner och om bilden han skickade till Tarzan. 

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron


Aug 18, 2022

Det blev en magisk kväll med topptrav - precis som utlovat. Jubileumspokalen bjöd på fantastisk stämning och fyra nya svenska rekord, varav ett världsrekord. Vi pratar med Björn Goop som tränar och kör San Moteur.

01.08 Björn Goop efter segern med San Moteur

05.41 Så kom San Moteur till

07.48 När Björn...