Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Mar 31, 2020

Helgen bjöd på fantastiska tävlingar på Solvalla, men tyvärr även en olycka. Vi går igenom de största händelserna från fredagen och lördagen och frågar oss även om Disco Volante är Sveriges bästa häst.

Regeringen har fattat beslut om att ytterligare begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och...


Mar 24, 2020

Vi har upplevt ännu en vecka där det nya coronaviruset håller ett järngrepp om oss. Naturligtvis måste vi reflektera över vilka reaktioner vi sett i travsporten efter rapporteringen.

Solvalla gör förändringar på stallbacken för att ytterligare minska risken för smittspridning. Anders redogör för vad...


Mar 17, 2020

Hela världen påverkas av det nya coronaviruset och travsporten är inget undantag.

I en del andra länder har tävlingarna helt fått ställas in, men i Sverige fortsätter vi att tävla, dock med stängda publikplatser. Vi går igenom hur travsporten fått anpassa sig till den nya verkligheten och vad det innebär...


Mar 10, 2020

Efter en säker seger i Criterium de Vitesse i Cagnes-Sur-mer blev den italienske stjärnhästen Vivid Wise As inbjuden till Elitloppet.

Solvallas sportchef Anders Malmrot berättar om sina intryck från loppet och även om de reaktioner som han har mött efter att ha delat ut årets första...


Mar 3, 2020

Anders är tillbaka från USA och han rapporterar om hur resan har varit. Dessutom får han berätta om en ny spännande långväga elitloppskandidat som skulle kunna bli aktuell för sista helgen i maj.

Kan vi hitta samsyn inom travsporten? Jörgen och Markus går loss på ämnet som i en första anblick kan kännas en...