Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Sep 29, 2020

Han är en av Sveriges största hästägare och i lördags fick han vinna Svenskt Trav-Kriterium med den egna uppfödningen Brambling.

Lennart Ågren berättar om hur han blev hästägare för första gången och vilka äventyr han sedan fått uppleva med sina hästar.

Vi går även igenom den härliga Kriteriehelgen...


Sep 22, 2020

Vi får en inblick i Reijo Liljendahls liv och karriär. Allt från uppväxter i Helsingfors till tiden hos Stig H Johansson och därefter den egna träningsrörelsen.

Reijo berättar bland annat om sin favorithäst, varför han inte kör lopp själv, vad han vill ha ut av sina kuskar, om den jobbigaste förlusten,...


Sep 15, 2020

Hon gör succé som travtränare i år med 18 segrar på 64 starter och nästan 1,8 miljoner intjänat. Just nu är hon högaktuell efter att ha kvalat in Ester Wibb till Svenskt Trav-Oaks.

Jasmine Ising gästar Solvalla Podcast och berättar om en annorlunda och spännande väg till unghästeliten.

Vi pratar även om...


Sep 8, 2020

En av Sveriges skickligaste och mest framgångsrika unga kuskar gästar Solvalla Podcast.

Hur är det att växa upp med travet i familjen? Vad har man för lärdomar av att ha tävlat i ponnytrav? Var det självklart att satsa på en travkarriär? Varför slutade hon med monté? Hur är det att vara kvinna i en...


Sep 1, 2020

Tävlingsplaneringen 2021 för travsporten i Sverige är i full gång och som vanligt väcker förändringarna känslostormar. Exempelvis så får storbanorna Solvalla, Åby och Jägersro tillsammans 13 dagar färre jämfört med i år. Varför är det så och hur har det förankrats? Solvallas vd Jörgen Forsberg har...