Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Apr 28, 2020

Det skulle vara fullt fokus på Elitloppet i den här podden. Det blev i alla fall en del fokus på Elitloppet.

Två nya hästar är inbjudna och vi berättar också att det nu är bestämt att Elitloppet kommer att arrangeras utan publik. Men det blev även en del flams. Ganska mycket flams faktiskt. Och så testar vi...


Apr 21, 2020

Det här är "måstelyssning" för dig som gillar Elitloppet. Vi går igenom förtidsoddsen och det har skett enorma förändringar. Inte minst när det gäller Guldbjörkens segrare Next Direction.

Hur kommer Elitloppets startfältet se ut om oddssättarna får bestämma? Har Solvallas sportchef samma åsikt? Och sist...


Apr 14, 2020

Solvalla har beslutat att Elitloppet 2020 traditionsenligt, och som tidigare planerat, kommer att arrangeras den sista helgen i maj.

Beslutet är naturligtvis taget med reservation för att läget i vårt samhälle inte förvärras och att förutsättningarna därför förändras. I dagsläget pekar det mesta tyvärr...


Apr 7, 2020

I förra avsnittet utnämnde vi Disco Volante till Sveriges bästa häst just nu. Man kan nästan tro att Sorbet lyssnade på oss för samma kväll gjorde han en makalös årsdebut på Sundbyholmstravet.

1.09,8a löd segertiden över 1640 meter. Tvåa var en mycket positiv Diamanten som också årsdebuterade. Ett...