Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Oct 23, 2023

Här är ett klipp med Torbjörn Jansson från avsnitt 191.

 

Alltid uppskattad både på och utanför banan, men efter Superlördagen meddelade han att han slutar köra travlopp. I Solvalla Podcast berättar Torbjörn om sin långa karriär och vad som ledde fram till beslutet att gå i pension.

 

Programledare:...


Oct 23, 2023

Här är ett klipp med Timo Nurmos från avsnitt 191.

 

Nurmos tog sin andra dubbel i Oaks/Kriteriet i lördags och passade samtidigt på att sätta rekord i inkörda prispengar under en och samma tävlingsdag. Vi tar ett snack med den historiske travtränaren.

 

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och...


Oct 19, 2023

Timo Nurmos tog sin andra dubbel i Oaks/Kriteriet i lördags och passade samtidigt på att sätta rekord i inkörda prispengar under en och samma tävlingsdag. Vi tar ett snack med den historiske travtränaren.

 

Torbjörn Jansson, alltid uppskattad både på och utanför banan, meddelade efter Superlördagen att han...


Oct 12, 2023

Vi är inne i Solvallas Kriterievecka och kan inte sluta prata om den fantastiska Superlördag som vi har framför oss.

 

Vi går igenom miljonloppen, en fantastisk tävlingskarriär och så får vi dessutom lära oss en del om en av Solvallas pionjärer. Lacke har stark tipsform inför V75 på Solvalla och levererar...


Oct 9, 2023

Här är ett klipp med Dan Widegren från avsnitt 189.

 

En treåring på träningslistan, och nu är den i Kriteriefinal. Vi ringer Dan Widegren, tränare till Boreas som kvalade in via ett offensivt upplägg. Det råder ingen tvekan om att Dan är nöjd med sin häst – tyvärr kan man inte säga samma sak om...