Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Feb 27, 2023

Här är ett klipp från avsnitt 162. 

Vi ringer upp Andreas Lövdal som hade en fin dubbel på Solvalla i onsdags. Andreas är klar med tränarutbildningen på Wången och kan ta ut proffslicens när det passar honom. Vi lyssnar in hur planerna för framtiden ser ut.

Programledare: Jörgen Forsberg och Markus Myron


Feb 23, 2023

En podd om både ditten och datten när sportchef Anders Malmrot är på semester.

Vi ringer upp Andreas Lövdal för att gratulera till en snygg dubbel på Solvalla. "Lövis" berättar även  om planerna på en egen träningsrörelse och hur chanserna ser ut för hans styrningar på Romme på lördag. Hur känner  vi...


Feb 20, 2023

Här är ett klipp från avsnitt 161 av Solvalla Podcast. 

Vi ringer upp Emmelie Arneng, som är vd för Sweden International Yearling Sale, för att  prata om den nya auktionen som planeras till Kriteriehelgen.

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron


Feb 16, 2023

Efter en veckas uppehåll är Solvalla Podcast tillbaka. Vi har precis släppt en nyhet om att Sweden International Yearling Sale kommer arrangera auktionen under Kriteriehelgen. Vi ringer upp vd Emmelie Arneng för att ta reda på mer. Vi rosar och risar Hästgalan, får lite försmak på Elitloppet och nopterar att...


Feb 2, 2023

Fina startfält, V75 och en saftig jackpot väntar på lördag 4 februari här på Solvalla. Vi ringer upp Ola Samuelsson och Claes Sjöström för att prata om några av de mest intressanta hästarna. Dessutom bjuder Lacke på luringar.


01.14 Ola Samuelsson upplever harmoni men flyttade inte till Skåna på grund av...