Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Nov 26, 2019

En stor del av det här avsnittet handlar om frågan vi väckte förra vecka; vad kan vi göra för att utveckla travsporten? Vi går igenom några förslag som kommit in och även en del saker som vi gått runt och tänkt på. Bland annat står autostart i fokus. Dels som generell företeelse men också i en konkret...


Nov 19, 2019

Vad kan vi göra för att utveckla travsporten? Vi väcker frågan och startar samtidigt en ny diskussionspunkt som handlar om 10 punkter för en bättre travsport. Det här kommer bli en återkommande diskussionspunkt i kommande avsnitt. Var med och tyck till! Maila dina förslag till info@solvalla.se.

Det blir...


Nov 12, 2019

Solvalla dominerade helgens Breeders' Crown-finaler totalt. Vi reflekterar över loppen och försöker att kombinera myskänsla med referat från Sundbyholm.

ÄNTLIGEN är det dags för franska vintermeetinget. Här får du den information du behöver om loppen inför Prix d'Amerique.

Nya travsport.se har fått mycket...


Nov 5, 2019

Anders befinner sig på vägarna mellan Östersund och Stockholm och får därför vara med på telefon.

Det var underbara tävlingar på Solvalla i lördags och vi tittar på några höjdpunkter från finalerna. Bland annat kollar vi på några tider från positioneringssystemet HTS. Vill du själv gå in och titta på...