Preview Mode Links will not work in preview mode

Här kan du höra alla avsnitt av Solvalla Podcast. Vill du hellre ladda ned dem i din podcast-spelare, så öppna appen och sök på Solvalla Podcast. Nedan finns länkar till några vanliga:

Du kan också följa vår spellista med 80-talsmusik på Spotify:

 Vi uppskattar omdömen och recensioner samt om du rekommenderar dina vänner att lyssna på oss. Trevlig lyssning!

Aug 12, 2021

Solvalla Podcast är tillbaka efter sommarpaus och gästas av lärlingen Andreas Lövdal som tagit flera steg på utvecklingskurvan och i dagsläget utmanar självaste Ulf Ohlsson om championtiteln i Eskilstuna.

Lövdal berättar om likheter och skillnader hos sina arbetsgivare Timo Nurmos och Jerry Riordan och varför han en gång i tiden valde Sverige.

Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Ola Lernå står bakom varsin mikrofon och diskuterar tillsammans med gästen Andreas Lövdal den något abstrakta frågan om trav är en sport?! Och varför har travet ingen förbundskapten när det drar ihop sig till landslagsuttagning gällande European Championships for Mares?

Det är mindre än en vecka kvar till Jubileumspokalen och Anders Malmrot benar ut varför han delar ut wildcard, han får också stå till svars på varför Kriteriekvalen stängs vid 72 hästar – är det verkligen bästa upplägget i insatsloppen?

Lacke har synat V75-omgången på Åby och meddelar klart – om kusken bara får till styrningen.

Vi lyfter också banornas möjligheter och problem gällande publikfrågan under restriktionerna och vad som kan komma när det börjar lätta.

Som ni hör, en fullproppad podd som tar fasta på att sporten ska lyftas fram!

Gäst: Andreas Lövdal, Lacke (per telefon)
Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Ola Lernå